‘DE SPROOKJESKONINGIN’ in ’t Marnehoes

Zaterdagmiddag 5 maart, aanvang 15.00, wordt de familievoorstelling ‘De sprookjeskoningin’ gespeeld in ’t Marnehoes, het gerestaureerde kerkje in Wehe den Hoorn, Kerkstraat 21.

Ad Grooten is de doorgewinterde muzikant die ook sprookjesboeken schrijft en Ruth Bakker is de gelauwerde theatermaakster die zo prachtig kan zingen.

Ad schreef de twee sprookjesboeken van de Efteling en Sprookjesboom de Musical, genomineerd voor beste familiemusical van Nederland.

De sprookjeskoningin (2)

Ruth trok en trekt door het land met haar eigen familievoorstelling Loet Moet, waarmee zij de Publieksprijs won in Nederland en Vlaanderen.

In deze familievoorstelling, die gebaseerd is op Ads nieuwe boek ‘De Sprookjeskoningin en Andere Sprookjes, duiken Ad en Ruth in de wereld van de sprookjes. Er komen mooie prinsessen en lieve kabouters voorbij. Helaas zijn er ook heksen en draken die kwaad in de zin hebben! Gelukkig zullen de kinderen in de zaal ervoor zorgen dat iedereen op het eind nog lang en gelukkig zal leven.

‘De Sprookjeskoningin’ is een interactieve theatervoorstelling vol vrolijke liedjes. Iedereen wordt uitgenodigd actief mee te doen. Het verhaal is spannend en grappig, waarbij Ruth een aantal poppen tot leven zal laten komen. Daarbij zal Ad, behalve op zijn gitaar, ook mandoline, fluit en doedelzak spelen.

Doelgroep is kinderen van 4 tot 9 jaar, maar de hele familie kan meekomen en meegenieten.

 

Entree: 8,00 euro voor iedereen, inclusief ranja voor de kinderen.

Reserveren: [email protected] of 0595 – 571395

 

Cookieinstellingen