Wederom geslaagd jeugdkamp FC LEO

Zoals al meer dan 30 jaar gebruikelijk heeft de activiteitencommissie van FC LEO ook dit jaar het kampweekend voor de jeugd van onder 7 tot en met 15 georganiseerd.

Op de vrijdagavond was de eerste activiteit een hele leuke zeskamp voor alle jeugd. Daarna trad de rust langzaam in op het sportpark in Leens. De jongste jeugd ging slapen en de oudere jeugd begon aan het speurtocht in en om Leens. Jebbe Sikkema had een mooie route uitgezet waar de verschillende groepen hun tanden op stuk konden bijten. Na zo’n vier uur rondtrekken konden de deelnemers zich rond het kampvuur nestelen.

Na een goed ontbijt op de vroege zaterdagochtend, begon het gevecht om de titel sportman van het jaar. Zoals gebruikelijk stond er voor alle deelnemers een mooi spellenparcours klaar. Aan het eind van de ochtend had iedereen de onderdelen uitgevoerd en was de grote vraag: wie is sportman van het jaar geworden?

Voordat dat bekend werd, was er nog de overheerlijke patat en moesten er nog strafschoppen genomen worden.

In verschillende leeftijdscategorieën, van de jongste jeugd tot en met de begeleiding, werd gestreden om een penaltybokaal. De winnaars hiervan waren van jong naar oud: Koen Hofman, Matties Reker, Mark van der Veen, Frank van Straten, Niels Beekman, Amber Knol en Gert de Winter.

De strijd om de sportman van het jaar werd gewonnen door Koen Hofman, gevolgd door Jort Maring, Sjoukejan van der Wiel, Tim Hofman, Frank van Straten en Yvon Zijlstra.

Al met al een prachtig weekend met heel mooi weer, een uitstekende organisatie en geweldige sportprestaties.

Deze en meer foto’s op Facebook FC LEO

Cookieinstellingen