Winsum JO17-1 speler Dylan Smit naar Cambuur

Foto: vv Winsum

Donderdag heeft Dylan Smit van Winsum JO17-1 een éénjarig contract getekend bij Cambuur, waar hij komend seizoen gaat spelen voor CambuurJO17.

Dylan kwam bijna drie seizoenen geleden over van VVSV’09 uit Ulrum, waar hij al door de KNVB was gescout. Deze adviseerde hem om naar een grotere club te verkassen om op een hoger niveau te gaan spelen en hij koos voor toen nog SJO vv Winsum. Dylan ontwikkelde zich door, speelde twee seizoenen voor Winsum JO15-1 en voor de vertegenwoordigende KNVB elftallen. Dit seizoen, als 1e jaars JO17-1 speler bleef zijn talent niet onopgemerkt en mocht hij zich afgelopen najaar zich laten zien als stagespeler bij vv Emmen. Ook Cambuur kreeg lucht van zijn talent en handelde snel. Na slechts enkele proeftrainingen tekende hij vanavond zijn contract.

Dylan wordt ‘Fries’

Voor vv Winsum uiteraard een verlies, maar weer zeker het bewijs dat talenten bij vv Winsum zich door kunnen ontwikkelen. Het bestuur van vv Winsum feliciteert Dylan met de volgende stap hogerop en wenst hem heel veel succes bij Cambuur.

Bron: vv  Winsum

Reacties