Overige clubs gemeente De Marne

FC LEO ging zaterdag in de slotfase alsnog het schip in tegen SIOS (2-3) en Eenrum pakt juist in de slotminuten de winst tegen Blauw Geel ’15. In Eenrum werd Bobo Miedema in de 91ste minuut de matchwinner. Hoe de overige clubs uit de gemeente het verging leest u kort hieronder.

VVSV’09 – ROOD ZWART BAFLO

vvsv

Rood Zwart Baflo kwam zaterdag op bezoek in Ulrum. Na 0-0 bij rust, de gasten hadden al vele kansen om zeep geholpen, wisten de Bafloërs in de tweede helft wel het net te vinden.

(foto: RZ Baflo)

Chris ten Boer (58’), Dennis Tromp (66’) en Patrick Rutgers (68’) troffen doel voor het team van coach Marcel Schaap.  Namens de thuisploeg scoorde Jaap Tuma tien minuten voor tijd tegen, maar verder kwamen de Ulrumers niet. Door de nederlaag en de winst van Ezinge is het team van trainer Jaap van der Ploeg afgezakt naar de voorlaatste plaats in 5B.

GRONINGE BOYS – ZEESTER

logo

Zeester kwam met een punt terug uit Groningen. Er werd niet gescoord op sportpark West End. Positief punt was dat de Zoutkampers nu wel het laatste kwartier zonder tegengoal wisten door te komen.

FROOMBOSCH – KLOOSTERBUREN

naamloos

Jasper Wiersum was zondag in Froombosch de grote man. Met 5 treffers had hij een groot aandeel in de ruime 1-7 winst van Kloosterburen. Het was een prachtig resultaat voor het team van trainer Pieter Oosterhuis na de verloren derby tegen Eenrum, waarin sterkhouder Peter Reitsma een zware blessure opliep en daardoor lang uit de roulatie zal zijn.