FC LEO wint toernooi VVSV’09 voor 4e keer op rij

VVSV '09 - FC LEO
Foto: HogelandNieuws

ULRUM – FC LEO is net als de drie voorgaande jaren winnaar geworden van het VVSV-toernooi. In een halve competitie werd er achtereenvolgens van VV Kloosterburen, het organiserende VVSV ’09 en VV Zeester gewonnen. EKC schreef het vrouwen-toernooi op haar naam.

Zaterdagvierdeklasser FC LEO blijkt – met de toernooiwinst en de oefenwinst op Eenrum van afgelopen donderdag – nog steeds het beste team van de voormalige gemeente De Marne te zijn. Opmerkelijk was dat het team van trainer Erwin Molog het meeste moeite had met het jonge team van Kloosterburen.

Alle uitslagen: VVSV ’09 – Zeester 0-5, Kloosterburen – LEO 0-1, Zeester – Kloosterburen 3-1, FC LEO – VVSV ’09 4-0, VVSV ’09 – Kloosterburen 1-1 en FC LEO – Zeester 3-0.

Stand: 1. FC LEO,  2. Zeester,  3. Kloosterburen en 4. VVSV ’09

Vrouwen-toernooi

Spelmoment VVSV’09 – EKC

Bij het vrouwentoernooi waren de wedstrijden spannender dan bij het sterkere geslacht. EKC – onder leiding van het nieuwe trainersduo Jasper Dijkstra en Olger Jonker – won alle drie haar wedstrijden, maar deed dit evenveel keer met minimaal verschil.

Alle uitslagen: VVSV ’09 – De Heracliden 2-0, Zuidhorn – EKC 1-2, De Heracliden – Zuidhorn 3-1, EKC – VVSV ’09 1-0, VVSV ’09 – Zuidhorn 1-0 en EKC – De Heracliden 2-1.

Stand: 1. EKC, 2. VVSV’09, 3. De Heracliden en 4. Zuidhorn

Het prachtige weer, de goed gebakken hamburgers, een vloeiend stromende bierkraan en de prima muziekkeuze van DJ Stefan Folders uit Winsum zorgden ervoor dat het na de prijsuitreiking nog zeer goed uit te houden was op het terras van sportpark De Kley.

 

Reacties