Annabelle Brian 2x podium tijdens clubrace

Foto: Annabelle Brian Karting

ULRUM – Zondag, tijdens de clubrace op Kartbaan Ulrum kwam de Winsumse Annabelle Brian uit in zowel de Honda Cadet als in RK1 junioren. Een bewogen dag, rennend van de ene naar de andere kart om vol energie en enthousiasme zoveel mogelijk meters te kunnen maken.

Starten in de Honda Cadet op P2. In een spannend duel met de koploper waarbij om elke centimeter asfalt werd gestreden ging er in de laatste helft van de race iets mis. Tijdens een inhaalmanoeuvre van Annabelle rolde zij met de band over haar voorganger waardoor nummer 3 en 4 er met de winst vandoor gingen. Helemaal beduusd van wat er gebeurd was even bijkomen…bijkomen en napraten om hier een leermoment uit te trekken voor de volgende race.

Heat 2 starten vanaf P3. Annabelle wist zich naar pole te rijden en als 1e te finishen. Heat 3 starten vanaf P1 en door heel hard te werken en te focussen deze positie weten te behouden met een mooi 1e plaats overall.

Annabelle stapte, na elke heat, uit de Honda Cadet in de RK1 om vervolgens opnieuw de strijd aan te gaan met het veld van 8 rijders. Mooie inhaal acties van de rijders waren voor het publiek een genot om naar te kijken.
Met resp. P3, P4 en P3 als resultaten was Annabelle goed voor een 3e plaats in het dagklassement.

Voldaan naar huis; op zak een prachtige racedag met een nieuwe ervaring/leermoment en mooie resultaten.

Cookieinstellingen