Koploper Eenrum komt niet tot winst

FROOMBOSCH – Lijstaanvoerder Eenrum slaagde er in de in Froombosch gespeelde thuiswedstrijd niet in om opnieuw te winnen. Een week geleden werd het thuis, in het uitduel, nog probleemloos 6-2. Nu werd er met 1-1, welke score bij rust reeds bereikt was, gelijk gespeeld.

In een faire wedstrijd was Eenrum gedurende vrijwel de gehele wedstrijd de bovenliggende partij. Het wachten was op de eerste goal, die overigens bijna aan de andere kant bij invaller-keeper Milan Rutkowsky viel. Een uitval van Froombosch eindigde na een afstandsschot van Sander Balkema op de paal. In de 35e minuut opende Tim Spijk dan eindelijk de score. Twee minuten later was het echter al weer gelijk, toen de bal in een kluts voor de voeten van Sander Balkema terecht kwam. Hij gleed de bal doeltreffend binnen, waarna Eenrum weer opnieuw kon beginnen.

Na rust hetzelfde beeld, met in de laatste tien minuten een kleine belegering. Roy Kamps juichte inwendig al toen hij vrij mocht inkoppen, maar hij trof slechts het zijnet. Vlak voor tijd leek Nick Rijzinga de winnende treffer op zijn schoen te hebben, maar een attente verdediger gleed de bal alsnog van de doellijn.

Voor de roodbaadjes volgt nu een serie van vier thuiswedstrijden waarna het seizoen bij buurman Kloosterburen wordt afgesloten. Er moeten nog acht punten behaald worden om het kampioenschap veilig te stellen.

Verslag + wedstrijdbeelden: vv Eenrum