Young Talents renners staan er goed voor

MIDDELSTUM – De renners van het Young Talents Cycling Team reden zondag in Middelstum  een goede trainingswedstrijd.

De traditionele informele wedstrijd in Middelstum is de koers om te bezien hoe men er voor staat, twee weken voor de grote wedstrijden. De nieuwelingen (14-16 jaar) reden bij de sportklasse mee, de getaande renners die wel van een potje hard fietsen houden. Gemiddeld werden de acht ronden, 48 km koers, afgelegd, met een snelheid van 43,2 km per uur. Wat aan de stevige kant is.

Redmar Dijkman wist in het sprintgeweld de 13e plaats te behalen. Jaap Vogel uit Kruisweg eindigde vlak daarna op plaats 15 en Kees Sanders finishte als 17e. Ploegleider Berto Merx: “Ik heb mooi fietsen gezien. D’r moet hier en daar nog wat bijgeschaafd worden de komende weken. Maar ik heb er vertrouwen in dat we in de grote wedstrijden er bij zijn.”