Kloosterburen herpakt zich na snelle achterstand

KLOOSTERBUREN – VV Kloosterburen keek in de thuiswedstrijd tegen rode lantaarndrager Woltersum bij rust tegen een 1-0 achterstand aan, maar dat werd na rust keurig rechtgebreid.

Al in de derde minuut nam het op z’n eerste zege wachtende Woltersum de leiding door een doelpunt van Johan van Loenen. Ondanks een groot veldoverwicht wist de thuisploeg dit voor rust nog niet in doelpunten te vertalen, zodat er met 0-1 werd gerust.

Said Musini in duel met een Woltesumer

Na ruim een uur spelen maakte de doelman van Woltersum een fout, waardoor Said Musini kon scoren, 1-1. Een kwartier later stond het 3-1, nadat ook Bo Tukker en Rick de Schutter het net hadden gevonden. Adem Secer bracht nog even de spanning terug door de 3-2 te maken, maar het was Joost Gerdez die in de slotminuut aan alle onzekerheid een einde maakte. Van 40 meter trof hij doel en bepaalde daarmee de eindstand op 4-2.

Het was geen grootse pot voetbal op Sportpark Kloosterburen, maar wel zeer vermakelijk.

Foto’s: Ingmar Vos