SIOS wint gevecht tegen LEO

LEENS – De topper tussen FC LEO en SIOS in de 4de klasse D eindigde in een 3 – 2 overwinning voor de gasten uit Sauwerd.

Een verdiende overwinning. De mannen van Willem Kluin moesten de eerste 20 minuten een 1 – 0 voorsprong aan de oranje-hemden laten, hadden mazzel met een onterecht afgekeurd doelpunt van FC LEO, maar na de gelijkmaker van Jochem Huinder kregen ze de wedstrijd in handen. Twee doelpunten vlak voor rust waren beslissend. Een doelpunt van Rowan Rozema in de extra tijd van de tweede helft zorgde nog even voor spanning, maar de drie punten gingen terecht mee naar Sauwerd.

Spits Rozema van LEO raakte bij zijn doelpunt geblesseerd aan zijn arm en moest na de wedstrijd richting de huisartsenpost. Onderzoek in het ziekenhuis wees uit dat de spits van FC LEO zijn arm heeft gebroken en voorlopig is uitgeschakeld.

HogelandNieuws Winsum/De Marne maakte volgende samenvatting.

Camera: Douwe Jelle Titsing
Foto’s: Ingmar Vos
Interviews en tekst: Cees van de Meent