Nieuwe actie Sponsorkorting en FC LEO

Foto: DeMarneNieuws

STEUN ONS, PROFITEER ZELF ! is het motto van de actie waaraan FC LEO deelneemt. De actie wordt gefaciliteerd door Sponsorkorting.com uit Winsum.

Een unieke actie waarbij meer dan 40 ondernemers uit Leens, Kloosterburen en omliggende plaatsen een speciale aanbieding of korting hebben geplaatst op de website www.sponsorkorting.com. Aan ons de taak als vereniging om zoveel mogelijk inlogpassen te verkopen voor € 5,- per stuk om toegang te krijgen tot de website. De koper van de pas kan inloggen op de website www.sponsorkorting.com met de unieke code die op de pas staat. Eenmaal ingelogd kan men bekijken welke ondernemers er allemaal deelnemen en welke speciale aanbieding zij hebben gedaan. Op vertoon van de toegangspas in de winkel kan de koper profiteren van de vele speciale aanbiedingen gedurende de actieperiode, wat kan oplopen tot 100-den euro’s!

Actieperiode: zaterdag 21 oktober tot en met zaterdag 2 december 2017.

Van de verkochte pas á € 5,- gaat € 3,- naar onze vereniging. Met deze actie steunen we ook nog een goed doel. De resterende € 2,- gaat naar Stichting Voedselbank Het Hogeland te Winsum. Voor meer informatie kijk op www.voedselbankhethogeland.nl.

Actie kort samengevat:
• Ondernemers uit de regio hebben leuke aanbiedingen geplaatst op www.sponsorkorting.com
• Verenigingen verkopen toegangspasjes voor € 5,-
• Kopers profiteren van leuke aanbiedingen van ondernemers uit haar regio
• Per verkochte pas verdient de vereniging € 3,-
• Per verkochte pas gaat er € 2,- naar Stichting Voedselbank Het Hogeland

Vanaf 16 oktober zullen er passen verkocht worden door leden van FC LEO in Leens en omstreken. Ook zullen er passen te koop zijn in de kantine.

De voetbalvereniging uit Leens rekent op uw steun. Steun FC LEO en profiteer zelf!

Reacties