Zeemansliederen, varen en Tuk Tuk’s op Dag van de Garnaal

Foto: Openbaar domein

Groots Shantykoren festival tijdens de Dag van de Garnaal

Tijdens de Dag van de Garnaal op zaterdag 06 mei 2017 wordt de meest oostelijke hal van de Visafslag geheel omgebouwd tot een concertzaal! De reden is de komst van vier shantykoren welke van 10.00 tot 17.00 uur een muzikaal gevarieerd programma brengen. De optredens worden verzorgd door De Magellan Singers uit Delfzijl, Het Zeemanskoor Lauwersoog, De Smokkelaars fan de Skans en De Waddenwichter uit Pieterburen.

Rond 16.40 uur sluiten alle koren het festival gezamenlijk af met speciaal ingestudeerd repertoire. Het Shantykorenfestival is een van de toppers die de organiserende Stichting Promotie Lauwersoog naar Lauwersoog heeft gehaald. De Dag van de Garnaal is met dertigduizend bezoekers een topattractie in Noord Nederland.

Stap in Tuk Tuk of vaar mee met M.S. Tender

Op zaterdag 06 mei 2017 kan tijdens de dag van de Garnaal op Lauwersoog de welbekende Tuk Tuk niet ontbreken. Deze opvallende voertuigen zijn een begrip geworden in Noord-Nederland. Op de dag van de Garnaal vindt u in de haven van Lauwersoog een stand van de Tuk Tuk. Uiteraard kunt u daar terecht voor alle mogelijkheden en mooie routes in de omgeving. Maar u kunt ook gelijk instappen! Een aantal Tuk Tuk’s rijden gratis rond en kunnen u in op het havengebied rond rijden. Daarnaast is ook een ijscokar aanwezig op de stand.

  

Vanaf de locatie Lauwersoog zijn een groot aantal Tuk Tuk’s te huur. In uw eigen tempo en genieten van wat Friesland en Groningen te bieden heeft. Daarnaast kunt u ook een arrangement nemen in combinatie met de sportvisboot M.S. Tender. Kijk voor meer informatie op www.tuktuklauwersoog.nl of www.ms-tender.nl.

Cookieinstellingen