Parkeren op de Dag van de Garnaal

Foto: Archief

Op de Dag van de Garnaal zullen maar liefst 27 verkeersbegeleiders actief zijn en u naar uw parkeerplaats wijzen. Ook zijn acht politieagenten aanwezig om alles in goede banen te leiden. Op de haven is één groot parkeerplaats, op loopafstand van het evenemententrein. Zodra de parkeerplaatsen vol zijn, kunt u gebruik maken van een pendeldienst. Onze chauffeurs brengen u veilig heen en terug naar de parkeerplaats. Alles wordt goed aangegeven met borden.

Momenteel wordt er druk gewerkt door KWS aan de doorgaande weg (N361). De werkzaamheden zijn nog niet afgerond, maar er is wel rekening gehouden met de Dag van de Garnaal. De doorstroom van het verkeer zal dan ook geen hinder hebben van de werkzaamheden.

Komt u met de auto? Volg dan de aanwijzingen op van onze verkeersbegeleiders. Parkeer uw auto uitsluitend in de aangegeven parkeervakken. LANGS DE WEGEN GELDT EEN ALGEMEEN PARKEERVERBOD! Dit geldt ook voor de bezoekers van de Reddingsbootdag van de KNRM.

De Dag van de Garnaal is op 06 mei 2017 van 10.00 tot 17.00 uur op de haven van Lauwersoog. De Dag van de Garnaal is met ruim dertigduizend bezoekers een topattractie in Noord Nederland

Cookieinstellingen