De Dötlingers komen! Wil jij er heen?

Foto: Publiek domein

Wie wil er voor De MarneNieuws naar het buffet?

Geef je op de gevraagde manier op, schrijf een stukje over je ontmoetingen die dag, maak wat foto’s met je mobiel en De MarneNieuws betaalt de kosten voor het buffet + € 10.00.

We zoeken 4 personen, 2 x 2 mag ook. Meedoen? Stuur een berichtje naar [email protected]  Je hoeft niet goed te kunnen schrijven of fotograferen! Wel uit gemeente De Marne komen.

Dötlingen is een kleine gemeente in de Duitse deelstaat Nedersaksen en is partnergemeente van gemeente De Marne. Op zaterdag 6 mei 2017 vindt weer een uitwisseling plaats en zijn ongeveer 80 Dötlingers te gast in onze gemeente. Tijdens deze “Dag van de Dötlingers” bieden we hen een interessant en gezellig programma. Wilt u hen ontmoeten? Meld u dan aan voor het buffet en aansluitend de gezellige avond die gehouden wordt in restaurant ‘Het Booze Wijf’ te Lauwersoog.

De Dötlingers worden ontvangen in het gemeentehuis, waarna we naar Lauwersoog gaan. Daar bruist het van de activiteiten in het kader van de Dag van de Garnaal, waar iedereen van kan genieten. Aan het einde van de middag zullen de Dötlingers nog een mooie rondvaart maken over het Wad en het Lauwersmeer.

In Restaurant ‘Het Booze Wijf’ kunnen we daarna samen genieten van een buffet. Aanmelden is noodzakelijk. De plaatsen zijn beperkt, dus meld je zo spoedig mogelijk aan. Er is ruimte voor 80 gasten uit gemeente De Marne. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar [email protected] onder vermelding van uw naam en telefoonnummer. De kosten zijn € 15 per persoon.

Wij verheugen ons op een mooie en gezellige dag!

De organisatie “Dag van de Dötlingers” namens gemeente De Marne.

Reacties