Organisaties in De Marne zoeken helpende handen tijdens NL Doet

Foto: Archief De MarneNieuws

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart organiseert het Oranjefonds de landelijk vrijwilligersactie NL Doet. Dit jaar hebben 55 vrijwilligersorganisaties in De Marne een klus aangemeld voor de actie. Het gaat om klussen bij sportverenigingen, buurthuizen, verenigingen van dorpsbelangen, zorginstellingen, scholen, moestuinen en musea.

Klussen waar organisaties zelf niet aan toe komen of te weinig eigen vrijwilligers voor hebben.

Het college van de gemeente De Marne steekt ook dit jaar weer de handen uit de mouwen door op beide dagen diverse organisaties in de gemeente te ondersteunen bij het klaren van een klus.

Burgemeester Koos Wiersma zal op vrijdag om 09.00 uur het startsein voor de NL Doet-actie in de gemeente De Marne geven  bij Botanische tuin en theeschenkerij Domies Toen in Pieterburen.

Ontdek ook hoe leuk het is om samen met anderen een klus te klaren bij een vrijwilligersorganisatie bij u in de buurt en doe mee! De aangemelde klussen zijn te vinden op www.nldoet.nl.

Voor vragen over de actie kunt u contact opnemen met Esther Pleizier van het Steunpunt Vrijwilligerswerk De Marne & Winsum bereikbaar via steunpuntvrijwillig[email protected] of telefonisch op 06 22455673.

Reacties