Isolatieveiling wegens succes verlengd

Foto: nieuwsinassen

Al meer dan 1.200 woningeigenaren uit de provincie Groningen schreven zich in voor de isolatieveiling om samen werk te maken van spouw-, dak-, vloerisolatie en dubbel glas. Vanwege de grote belangstelling is de inschrijftermijn verlengd tot 17 maart!

De isolatieveiling is een gezamenlijke inkoopactie voor spouw-, dak-, vloerisolatie en dubbel glas. Door te isoleren gaat uw energieverbruik omlaag, woont u comfortabeler en kunt u maandelijks een flink bedrag besparen. De isolatieveiling wordt georganiseerd door Energieloket Groningen en SLIM Wonen met Energie en wordt ondersteund door de gemeenten Eemsmond, Haren, Winsum, Slochteren, Oldambt, Zuidhorn, Marum, Grootegast, Leek, Pekela, Veendam en Ten Boer en de provincie Groningen. Door samen in te kopen bent u als inwoner goedkoper uit als u gaat isoleren. Ook kunt u rekenen op uitgebreide ondersteuning bij het hele traject.

Wilt u ook besparen en comfortabel wonen?

Dan kunt u zich tot 17 maart aanmelden voor de isolatieveiling. U krijgt dan voor slechts € 20,00 een persoonlijk advies over isolatie zodat u weet wat het u kost en wat het u oplevert.

Profiteer van de subsidiemogelijkheden

Profiteer nu van de landelijke subsidie voor woningisolatie. Bij minimaal twee isolatiemaatregelen kunt u tot 20% van de kosten terugkrijgen. Daarnaast geldt nog steeds het lage BTW-tarief van 6%.

In vier stappen naar een energiezuinige en comfortabele woning

Hoe werkt de isolatieveiling?

De adviseur komt bij u thuis en geeft persoonlijk advies.

Het Energieloket Groningen vraagt een gezamenlijke offerte aan bij geselecteerde bedrijven.

U ontvangt vrijblijvend een persoonlijke offerte.

U beslist over de offerte.

Meld u aan bij Energieloket Groningen via de website of telefonisch en maak een afspraak voor een advies. Aanmelden kan via www.energieloket-groningen.nl/isolatieveiling. Hier vindt u ook meer informatie over de gezamenlijke inkoop. Telefonisch aanmelden kan via 050-3070370

Reacties