Eric Siegers nieuw bestuurslid IJsvereniging NoorderRondritten

Eric Siegers
Foto: NRR

Tijdens  de onlangs gehouden jaarvergadering van IJsvereniging NoorderRondritten is afscheid genomen van Jacob Cleveringa en Marc Schriemer. Gelukkig kon de ijsvereniging Eric Siegers verwelkomen in het bestuur.

Eric is werkzaam als accountmanager bij FC Groningen, hij werkt bij de commerciële afdeling van de eredivisionist.  De commerciële afdeling van FC Groningen wil langdurige relaties en samenwerkingsverbanden aangaan met verschillende landelijke en regionale sponsoren en partners. Als accountmanager is Eric, naast de verkoop van business-seats en exposuremogelijkheden in de Euroborg, ook een verbinder en netwerker binnen het grootste zakelijke platform van Noord-Nederland met als motto: Voetbal, zaken en plezier.

Eric Siegers heeft de taken ‘Communicatie en PR’ overgenomen van Marc Schriemer. Dit betekent dat Eric zich de komende tijd bezig gaat houden met de doorontwikkeling van de ‘communicatie- en pr-machine’ van de NoorderRondritten. Onlangs is de nieuwe website online gegaan en de komende tijd zal er op het gebied van merchandise, oude en nieuwe media en sponsoring het één en ander gaan veranderen. Eric zelf ziet zijn nieuwe rol als een eervolle nieuwe uitdaging. “De Provincie Groningen onderscheidt zich in een aantal zaken; FC Groningen is hier één van, maar ook de NoorderRondritten mag zich wat mij betreft in dit rijtje scharen”, aldus Siegers.

Reacties