Decemberactie Voedselbank; breed gedragen en mooie opbrengst!

Foto: instanext

De gezamenlijke Groningse Voedselbanken besloten dit jaar zelf inzamelingsacties te gaan organiseren. De actie voor Voedselbank Het Hogeland (werkzaam in de gemeenten De Marne, Winsum, Eemsmond, Bedum en gedeeltelijk Loppersum) blijkt breed gedragen. Veel burgers, verenigingen, kerken, sportclubs en scholen hebben inzamelingsacties georganiseerd.

Er is met een hartverwarmende gezamenlijke inzet door vele mensen op verscheidene manieren levensmiddelen en geld ingezameld. Met een geweldig mooi resultaat als gevolg.

Op dit moment is de gezamenlijke opbrengst ‚ā¨ 41.000,00. Er wordt verwacht, dat er in de komende week nog iets bij zal komen.

De mooie opbrengst van deze Decemberactie vormt, voor de komende maanden, een belangrijke buffer aan producten voor de uit te reiken en uit te breiden voedselpakketten aan de ongeveer 231 volwassenen en 177 kinderen die momenteel een beroep doen op de noodhulp die de Voedselbank biedt.

Voedselbank Het Hogeland dankt iedereen voor zijn of haar inzet of gulle gift en hoopt op blijvende betrokkenheid in het nieuwe jaar.

Reacties