Lozze Vogels krijgen bezoek Agentschap Telecom

Dondermorgen tegen 09.45 uur kreeg Mediapark Nooren bezoek van Agentschap Telecom (AT). Een routineklus zo werd gezegd: alle zendvergunninghouders worden dezer dagen bezocht op het naleven van de regels.

Zo ook Lozze Vogels en wie anders dan DJ Wiebo was ‘de pineut’. Hij zag vanuit de studio al een bekende auto bij de zendmast staan. Toen er een man met twee koffertjes uitstapte wist hij het helemaal zeker.

Na controle, de hoogte van de zendmast en het vermogen van de zender, werd er gezellig een bakje koffie gedronken. Daarbij kreeg Wiebo nog de complimenten van de ‘agent’ voor de fine-tuning. Hij had zelden zo’n scherpe afstelling meegemaakt: 107.7FM, niet meer en niet minder !

Voordat Wiebo ’s ochtends uit huis ging had hij nog tegen vrouwlief gezegd: ”Ben benieuwd wat ik vandaag weer meemaak?” Hiermee waarschijnlijk doelend op het incident in 2009, toen de Lozze Vogels op de frequentie van Radio 538 in Emmen zat en hij door 538-DJ Barry Pfaff werd opgebeld.

Lees bericht hier.

Tegen het middaguur kreeg Wiebo nogmaals bezoek van AT, maar nu betrof het de verslaggever van WinsumNieuws die slechts voor een paar foto’s kwam en met dit verhaal huiswaarts keerde.

Lozze Vogels zijn nog te beluisteren tot en met 30 december. (107.7 FM)

Reacties