Groninger Scheurkalender zoekt evenementen en bezienswaardigheden

Foto: Groninger Scheurkalender

REGIO – Het initiatief van de Groninger Scheurkalender 2016, dat in mei door twaalf Groninger organisaties, is gestart, heeft tot 650 persoonlijke inzendingen geleid. Naast deze 366 persoonlijke inzendingen die de voorkant van de kalenderpagina’s sieren, is de organisatie nu op zoek naar typisch Groninger bezienswaardigheden, attracties en evenementen die in 2016 plaatsvinden. Iedere organisatie of instelling die iets in de aanbieding heeft kan deze tot uiterlijk 5 oktober  inzenden, via de website www.groningerscheurkalender.nl

Groninger scheurkalender

Onder het motto niet scheuren maar verbinden zijn alle Groningers opgeroepen hun persoonlijke beweegredenen –wat raakt jou in Groningen, waar word je blij van?- in de vorm van een foto, gedicht of tekst via de website van de Groninger Scheurkalender in te zenden. De mooiste inzendingen worden momenteel door de redactie geselecteerd.

Publiektrekkers

Uit alle inzendingen wordt een selectie gemaakt van de meest originele, niet commerciële inzendingen. Deze inzendingen worden gratis in de kalender geplaatst. Met dit aanbod aan ‘publiekstrekkers’ streeft de Groninger Scheurkalender, die momenteel als relatiegeschenk in de voorverkoop aan bedrijven en instellingen verkocht wordt,in samenwerking met alle Groninger gemeentes meer mensen naar Groningen te bewege n.

Reacties