Hans Nijland op bezoek bij VV Eenrum

Hans Nijland was donderdagavond op bezoek bij de voetbalvereniging Eenrum. De Algemeen Directeur van FC Groningen was hier op uitnodiging van de Club van 50, mensen die jaarlijks €50 doneren aan ‘hun cluppie’. Hij was niet alleen gekomen. Ook de in Eenrum geboren en getogen Edwin Bolt was mee. De oud-speler van “Ainrom” is Coördinator Opleiding bij FC Groningen.

Voorafgaand was de jaarvergadering van de Club van 50 binnen 3 kwartier afgewerkt, zodat er stipt om half negen kon worden begonnen. De avond was voor iedereen toegankelijk, ongedwongen en vooral gezellig.

‘Voetbalproat mit Hans Nijland’ zo was al op de site van de club te lezen. Lekker kletsen over voetbal. Is er eigenlijk wel iets leukers?

Erik Hamminga, voorzitter van de ‘Club van 50’ had vragen verzameld, die door Nijland en Bolt werden beantwoord. Niet iedereen vond de antwoorden bevredigend.

ard_9482
Cor Nienhuis maakte het Nijland/Bolt niet makkelijk

Met name Cor Nienhuis zat met veel vragen (lees: meningsverschillen) en was moeilijk te overtuigen, waarop Hans Nijland voorstelde om later aan de bar even verder met Cor van gedachten te wisselen. Er waren immers nog vele vragen te gaan.

Eén van de vragen binnen VV Eenrum, waar damesvoetbal erg leeft, was: “Waarom geen damesvoetbal bij FC Groningen?” Antwoord Hans Nijland: “We leiden spelers op voor het eerste elftal. En daar komen geen dames voor in aanmerking. Heel simpel !! Maar…….. ik heb gehoord dat de dames hier op een aardig niveau voetballen, dus kom ik zeker graag een keer kijken. Ik wacht de uitnodiging af !!” Dat werd met een bescheiden gejoel van enkele goed uitziende, aan flesjes bier lurkende, speelsters van EKC beantwoord.

ard_9485
EKC-wichter

Nieuw reCORd:

Veel lol, niks wijzer.......
“Zal het nog 1 keer uitleggen!”

De langst-zittende Algemeen Directeur van de Eredivisie, heeft er sinds vanavond vast een nieuw record bij; langst-nazittende Algemeen Directeur van Nederland. Met dank aan Cor Nienhuis……….

 

Reacties

gallery
60479
Hans Nijland was donderdagavond op bezoek bij de voetbalvereniging Eenrum. De Algemeen Directeur van FC
https://de-marne.nieuws.nl/knipsels/60479/hans-nijland-op-bezoek-vv-eenrum/
2016-11-10T23:15:39+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/75/2016/11/10223143/ARD_9490xxx.jpg
Nieuws