Doutzen Kroes en Rivellla samen sterk voor de Wadden

Foto: Doutzen Kroes

Fotomodel en actrice Doutzen Kroes zet zich deze zomer in voor het behoud van de Wadden. ‘Ik vind het heel belangrijk om het te behouden zoals het is, want het is een heel uniek stukje natuur in Nederland’, zegt Doutzen in een tv-commercial.

Rivella en Doutzen houden van de Waddeneilanden. Omdat ze zo lekker naturel zijn en je er heerlijk tot rust komt. Daarom zetten ze zich deze zomer samen in om te laten zien hoe mooi dit stukje Nederland is. En proberen ze ervoor te zorgen dat die pure schoonheid behouden blijft.

Met elke fles Rivella die je koopt, draag je bij aan 1m²  schoon strand. Met jouw hulp en in samenwerking met Stichting De Noordzee zorgt Rivella deze zomer voor een schoon strand op alle vijf de eilanden.

Dat is goed nieuws voor Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. En voor jou. Want zo’n uniek stukje natuur moet bewaard blijven, zodat we er nog lang van kunnen genieten. Want naturel is wel zo lekker.

Meedoen is makkelijk. Koop een fles Rivella en draag daarmee bij aan 1m²  schoon Waddenstrand!

Psst, nog een tip van Doutzen: “Als klein meisje zag ik mijn ouders alles wat niet op het strand thuishoorde oprapen. Dat leer ik nu weer aan mijn kinderen. Je houdt de omgeving schoon en vindt soms bijzondere souvenirtjes. Zo zorgen we samen dat het Wad op haar mooist blijft!”

 

Cookieinstellingen