Moestuinplatform voor moestuinen in De Marne, Winsum en Zuidhorn

Foto: Dorpsmoestuin Eenrum

Moestuinplatform voor bestaande initiatieven en mensen met plannen voor een moestuin. De gemeenten De Marne, Winsum en Zuidhorn hebben de afgelopen maanden inwoners uit hun gemeente de gelegenheid geboden om tijdens de training Buitengewone gemeente met ideeën te komen.

Enkele deelnemers hebben aangegeven een moestuin te willen opzetten. Ook Steunpunt Vrijwilligerswerk De Marne & Winsum en Vrijwilligerswerk Zuidhorn krijgen vragen van mensen die plannen hebben om een moestuin op te zetten. De vragen hebben vele overeenkomsten, reden om gezamenlijk op dinsdag 24 mei 2016 in De Blauwe Schuit, Warfstraat 1 te Winsum, een moestuinplatform te organiseren.

Doel van het platform is om initiatiefnemers die al een moestuin hebben opgezet en graag hun kennis en ervaring willen delen samen te brengen met mensen die plannen hebben voor een (buurt)moestuin in de gemeenten Bedum, De Marne, Winsum, Eemsmond en Zuidhorn. Tijdens de avond krijgt u kort de gelegenheid om uw plan of project te presenteren, is er ruimte voor het delen van ervaringen en om te netwerken. Mogelijk kan er een vervolg gegeven worden aan de avond.

Aanmelden:

Dinsdag 24 mei. Het programma start om 19:30 en duurt ongeveer tot 21:30 uur, u bent vanaf 19:15 uur van harte welkom. Aanmelden voor de avond kan tot 20 mei bij het Buitengewone gemeente. NU bereikbaar via [email protected] Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Reacties