Het zwemwater in Leens is al lekker warm….

Foto: Kor Berghuis

Terwijl sneeuw- en hagelbuien nog over het land razen, wordt het zwembadwater van zwembad De Marne e.o. onder de afdekdekens al lekker opgewarmd. Op 30 april gaan de hekken van het zwembad in Leens weer open voor het nieuwe seizoen. Door de vrijwilligers is er weer enthousiast gewerkt om alles op tijd netjes, schoon en in orde te krijgen. In het komende seizoen worden weer allerlei sportieve, leuke en zelfs nieuwe dingen geïntroduceerd.

De aqua gymlessen, die vorig seizoen als een pilot zijn gestart, gaan dit jaar weer door. De lessen, die 45 minuten duren, zijn op maandagmorgen vanaf halftien en op woensdagavond vanaf kwart voor acht.

De zwem4daagse wordt georganiseerd van 4 t/m 8 juli en de ploeter3daagse (voor kinderen die nog geen diploma hebben) van 6 t/m 8 juli.

Ook nieuw zijn de snorkellessen, waarbij een echt snorkeldiploma kan worden gehaald. Deze lessen zijn zowel voor kinderen als voor volwassenen.

Nieuw is ook de mogelijkheid om het C-diploma te halen. Bovendien is er tijdens de zomervakantie is er elke week een leuke activiteit in het zwembad.

Kortom: haal de zwemkleding maar weer uit de kast want de zomer komt eraan en het zwembad is er klaar voor.

Reacties