Duo Tim Veldman en Ada Pérez geven concert in Schathoes Verhildersum

Foto: Verhildersum

LEENS – In de grote zaal van de borg in Leens , bij het portret van de familie van Starckenborgh, stonden zaterdag 25 juli twee concerten gepland met Tim Veldman en Ada Pérez. Helmaal in de stijl zoals dat op de borgen van de Groninger landadel gewoon was. In verband met de coronacrisis zijn de concerten verplaatst naar Ons Schathoes bij de borg Verhildersum. Uniek is dat vooraf aan de concerten een high tea of driegangendiner geserveerd wordt in Ons Schathoes.

De familie van Starckenborg had vroeger al een goede band met de Petruskerk in Leens. Logisch dat Museum Landgoed Verhildersum en de Stichting Hinszorgel Leens nu ook nauw samenwerken in een concertserie. De concerten worden gegeven door het muzikale duo Tim Veldman en Ada Pérez. De prachtige combinatie van diverse soorten fluiten en klavecimbel biedt oneindig veel expressieve mogelijkheden. Het duo speelde al op veel bijzondere locaties in Europa. Tim Veldman ​studeerde aan het Utrechts Conservatorium en de Akademie für Alte Musik in Bremen. Ada Pérez​ studeerde aan het Conservatorio de Musica te Murcia en aan het Utrechts Conservatorium.

De organisatie laat weten dat vroegtijdig reserveren via [email protected] raadzaam is. Vanwege  de coronamaatregelen zijn per concert slechts dertig plaatsen beschikbaar.  Vanaf 15.00 uur high tea in Ons Schathoes met aansluitend het concert: € 32,50 Vanaf 17.30 uur driegangendiner in Ons Schathoes met om 20.00 uur het concert: € 45,00

 

Reacties