VVSV ’09, VV Kloosterburen en FC LEO gaan samenwerking aan

Pieter Boneschansker, Bert Mennes en Jaap Bremer
Pieter Boneschansker, Bert Mennes en Jaap Bremer
Foto:

HET HOGELAND – De voetbalverenigingen uit Ulrum, Kloosterburen en Leens gaan samenwerken. Naast hun eigen jeugdafdelingen gaan ze gezamenlijk een JO-15 inschrijven voor het komend seizoen.

VV Kloosterburen en FC LEO werken al een aantal jaren samen met hun oudste jeugdteams. VVSV ’09 slaagt erin om op eigen kracht de jeugdafdeling draaiende te houden. In de aanloop naar het seizoen 2020/2021 leefde bij de verenigingen toch het besef dat het verstandig zou zijn om voor een paar teams de samenwerking te zoeken.

In de leeftijdscategorieën JO13 tot en met JO15 zagen zowel FC LEO, VV Kloosterburen als VVSV ’09 onvoldoende mogelijkheden om goed vormgegeven teams op de been te brengen. Daarom hebben de drie verenigingen de handen ineengeslagen. Dit leidt ertoe dat de drie verenigingen volgend seizoen gezamenlijk een JO15 team op de been brengen. Daarnaast zullen VVSV ’09 en FC LEO samen een JO14 team de wei in sturen.

Jaap Bremer (VVSV ’09), Bert Mennes (VV Kloosterburen) en Pieter Boneschansker (FC LEO) zijn erg in hun nopjes met het bereikte resultaat. “Wij waren er zelf van overtuigd dat wij voor deze groep kinderen een mooi resultaat bereikt hadden, hierin zijn wij door de betrokken ouders ook bevestigd. Ook zij waren tevreden met deze samenwerking.”

Reacties

Cookieinstellingen