Medeleven van Dorpsbelangen Leens

Foto: Ingmar Vos

LEENS – Elf roze begonia’s en twee spandoeken met bemoedigende woorden als hart onder de riem voor de oudere bewoners van Leens. Dorpsbelangen Leens zet zich in voor iedereen die te lijden heeft onder de coronacrisis.

Het was de wens vanuit Zonnehuis De Marne om iets voor de bewoners te doen in deze voor hen erg moeilijke tijd. “De bewoners mogen niet naar buiten en familie mag niet naar binnen. Om de dag te doorbreken moeten er leuke dingen worden georganiseerd”, vertelde Annelies Duursema van het Zonnehuis. Dorpsbelangen Leens organiseerde daarom een actie om de bewoners een hart onder de riem te steken. De spandoeken met de teksten ‘houd moed’ en ‘we denken aan jullie’ zijn tegenover de woonkamers van het wooncentrum geplaatst, zodat ze voor iedereen zichtbaar zijn.

Dorpsbelangen Leens heeft zich de afgelopen tijd ook ingezet voor hard werkende mensen in het dorp. Medewerkers van de supermarkten, scholen, huisartsenpost, thuiszorg en Zonnehuis kregen een bos bloemen als dank voor hun enorme inzet.

Tekst + foto: Ingmar Vos

Reacties