Nieuwbouw Beatrixstraat in Leens gaat beginnen

Impressie van de nieuwbouw in Leens.
Foto: Wierden en Borgen

LEENS – Nog dit jaar start aannemersbedrijf Paas B.V. uit Nieuw Buinen met de nieuwbouw van acht bungalows en vier flexwoningen aan de Prinses Beatrixstraat in Leens.

“Omwonenden van het bouwterrein hadden grote interesse voor de inloopbijeenkomst op dinsdag 19 november. Het oudste lid van huurdersvereniging De Marne-De Terpen onthulde tijdens de bijeenkomst het bouwbord van het project. “De gepresenteerde plannen werden enthousiast ontvangen door de aanwezigen,” zo laat Wierden en Borgen weten. Na de presentatie konden buurtbewoners in gesprek gaan met woonconsulenten van Wierden en Borgen en gaf de aannemer uitleg over het bouwproces.

Wierden en Borgen bouwt acht nieuwe energiezuinige bungalows aan de Beatrixstraat en vier energiezuinige flexwoningen aan de Van Iperensingel en de Prins Bernhardstraat in Leens. De woningen hebben alle voorzieningen, zoals de badkamer, keuken en een slaapkamer op de begane grond en zijn geschikt voor een- of tweepersoonshuishoudens. De flexwoningen hebben daarnaast nog slaapkamers op de eerste verdieping en zijn daarmee ook geschikt voor gezinnen. Goede isolatie, een warmtepomp en zonnepanelen zorgen voor zeer energiezuinige woningen, aldus Wierden en Borgen.

Reacties