Tijdelijk ‘nieuw’ hoofdveld voor VV Eenrum

Foto: HogelandNieuws

EENRUM – De competitiewedstrijd VV Eenrum – MOVV van aanstaande zondag (13 oktober) wordt op verzoek van beide verenigingen in Midwolda gespeeld. Dit in verband met de zeer slechte staat waarin het tijdelijk als hoofdveld gebruikte trainingsveld verkeert. De ontmoeting MOVV – VV Eenrum vindt nu op 16 februari in Eenrum plaats.

De eerst volgende thuiswedstrijd – op 27 oktober tegen VV Wedde – zal worden gespeeld op het ‘nieuwe’ en sterk verbeterde tweede veld, dat naast de ijsbaan –  binnenin de renbaan – ligt op het sportcomplex aan de J.J. Willingestraat in het Marnedorp.

Het oude hoofdveld, waar tijdelijk de thuiswedstrijden zullen worden gespeeld.

Dit veld werd sinds het aanleg van Sportpark Eenrum – in de jaren zestig van de vorige eeuw – bespeeld door de hoofdmacht, totdat de in de jaren ’80 aangelegde veld achter de kantine halverwege de jaren 90 werd omgedoopt tot hoofdveld. In de herfstvakantie zullen er rondom het oude hoofdveld touwen aan palen geplaatst worden, om zo een door de KNVB voorgeschreven afscheiding te creëren.

Wanneer het vernieuwde hoofdveld vrijgegeven wordt is nog niet bekend. Verder wordt er op zeer kort termijn begonnen met de aanleg van de led-veldverlichting op veld één en twee.

Het huidige trainingsveld en het nieuwe hoofdveld

 

 

 

Reacties