Feest voor vrijwilligers Het Hogeland

Landgoed Verhildersum, locatie voor de vrijwilligersmiddag
Foto: Archief HN

HET HOGELAND – De gemeente Het Hogeland kan niet zonder haar vrijwilligers. Ze vervullen een geweldig belangrijke rol in onze gemeente. Als blijk van waardering organiseren de gemeente Het Hogeland en stichting Werk op Maat een vrijwilligersfeest. Zet u zich vrijwillig in binnen de gemeente? Dan bent u van harte welkom.

Waar en wanneer
Op 5 oktober 2019 op Landgoed Verhildersum, Wierde 40 in Leens. Het feest begint om 13:30 uur en eindigt om 16:30 uur.

Een feestelijk programma
Het programma is feestelijk en gevarieerd. U kunt genieten van een hapje en een drankje. De borg en haar tentoonstellingen zijn voor u daarnaast vrij toegankelijk. Verder staat op het programma:

Theater Authentiek;
Popkoor &Core;
Mannenkoor Warffum;
Gitaarspel van Jouke Aukema;
Yogales;
Lezing ‘Vrijwilligers in de Tijd’, een tijdreis met muziek en video;
De Ideeënbank.
Een aantal vrijwilligersorganisaties zijn aanwezig en vertellen iets over zichzelf op de vrijwilligersmarkt.

Voor álle vrijwilligers
Niet alle vrijwilligers realiseren zich dat ze vrijwilligerswerk doen. Staat u bijvoorbeeld op zaterdag in de voetbalkantine, bent u voorleesmoeder of zet u zich in bij een Taalhuis of in uw buurt? U doet belangrijk werk en bent meer dan welkom.

Aanmelden
Vrijwilligers kunnen zich voor 28 september 2019 aanmelden door een e-mail te sturen naar: [email protected]. Vermeld als onderwerp ‘Aanmelden vrijwilligersfeest’. Vertel ook voor welke organisatie u vrijwilligerswerk doet. Vrijwilligers die problemen hebben met vervoer kunnen dit in de e-mail aangeven. De gemeente zoekt naar een oplossing.

Reacties