Rudy Halsema Ollerommer Jeu de Boules-kampioen

ULRUM – De Ollerommer Jeu de Boules-wedstrijden zijn een vast onderdeel van de Ollerommer Feestweek en zo werd er ook dit jaar weer met ballen gegooid. Organisator VVV Ulrum mocht zich verheugen met een opkomst van 17 deelnemers.

Harm Willem Tuin heette namens de organisatie iedereen van harte welkom en stond daarbij ook even stil bij leden die in het afgelopen jaar zijn overleden of zeer ernstig ziek zijn.

Nadat de regels waren uitgelegd en de deelnemers op de banen werden ingedeeld, vielen al snel de eerste regendruppels. Na een vervroegde koffiepauze werd nog even doorgespeeld, totdat de 1e ronde voltooid was. Met de regenval was het niet meer te doen en moest wedstrijdleider Tuin tot zijn grote spijt de wedstrijd afbreken.

Schuilen

Er waren op dat moment twee koplopers en uiteindelijk werd Rudy Halsema uitgeroepen tot winnaar van deze editie , Albert de Groot werd een goede tweede.

Rudy Halsema wordt gefeliciteerd door Albert de Groot (r)

Voor de toeschouwers waren partytenten en – met dank aan eetcafé Neptunus – zitplaatsen geregeld, maar ook de deelnemers konden daar mooi even schuilen als het net even te hard regende. De koffie werd aangeboden door de organisatie VVV Ulrum.

Ondanks het slechte weer deze dag, ziet de organisatie de toekomst zonnig tegemoet en zal ook volgend jaar weer met ballen worden gegooid in Ulrum.

 

Tekst + foto’s: Anita Hummel

Cookieinstellingen