Rabobank en Ronde van Kloosterburen tekenen nieuw sponsorcontract

Foto: publiek domein

De heren Ronald Seinen, namens de Rabobank Noordenveld West Groningen en Jan Gerdez, namens de Ronde van Kloosterburen, tekenden in het bijzijn van het voltallige bestuur van de wielerronde en de heer Wolter Adema van de Rabobank een sponsorcontract voor de komende drie jaar.

Ronde van Kloosterburen wordt ondersteund

Landelijk sponsort de bank drie olympische sporten, waaronder het wielrennen. Dit blijft echter niet beperkt tot de professionals, ook kleine evenementen als de Ronde van Kloosterburen worden van harte ondersteund. De heer Seinen vindt leefbaarheid op het platteland een belangrijk aspect binnen de maatschappelijk verantwoordelijkheid van de bank.

Rabo Dikke Banden Race

De Rabo Dikke Banden Race is niet alleen een leuk plaatselijk sportevenement. De wedstrijd daagt jonge kinderen uit om te bewegen en te interesseren voor de wielersport. Kloosterburen is een mooi voorbeeld van enthousiasme onder de jeugd. Ruim 100 kinderen in de basisschool leeftijd verschijnen hier aan de start. De heer Seinen is van plan, zaterdag 27 juni,  zelf het startschot te komen geven en de kinderen te huldigen voor hun sport prestatie.

Outfits

Na de officiële handeling van het ondertekenen gingen de bestuursleden niet met lege handen terug naar huis. Dozen met shirtjes voor de wielrenners in spé en de sjerpen voor de ronde miss gingen mee in de auto naar Kloosterburen.

Cookieinstellingen