Eenrum tijdens Paasweekend in de ban van Spring

Coverband Proost! in actie tijdens SPRING 2019
Coverband Proost! in actie tijdens SPRING 2019
Foto: HogelandNieuws

EENRUM – De 22e editie van Spring Eenrum zit erop! Tijdens het Paasweekend stond Eenrum weer volop in het teken van het jaarlijkse muziekevenement. Dit jaar zorgde een goedgevulde tent op de zondagavond voor een geslaagd weekend.

De weergoden waren Eenrum dit weekend goed gezind. Temperaturen die ’s middags boven de twintig graden uitstegen, brachten vele bezoekers al vroeg in de feeststemming. Op de traditionele zondagavond wist men de tent al op tijd te vinden, wat voor een groot publiek zorgde bij het eerste optreden van de avond: niemand minder dan volkszanger Stef Ekkel. Daarvoor had coverband Proost! de mensen al opgewarmd met hun eerste set en zij speelden en zongen ook de rest van de avond de tent plat. Een absoluut hoogtepunt van de avond was het optreden van rapper en zanger Diggy Dex. Met afwisselend meezingers, feestnummers en ontroerende nummers nam hij het hele publiek met zich mee in een wervelend optreden. De avond werd knallend afgesloten met dj-formatie Luftwaffel en de feestvrienden van de Partyfriex!

Gezellige drukte op de zondagavond

De Ainrommer Oavend stond in het teken van gezelligheid en veel dans’n en schoevel’n. Deze vijfde editie, het eerste lustrum, werd onder andere ingevuld door feestorkest Butterfly.

Dubbel feest, want zij zijn er al vanaf de eerste Ainrommer Oavend bij en vierden dus ook een jubileum! Edwin Jongedijk stond deze avond ook op het podium en viel, samen met de andere acts, waaronder het Friese dweilorkest De Putkapel en guitartainer Jelle B, goed in de smaak bij het feestende publiek.

De tent is nog maar net afgebroken, maar het bestuur buigt zich alweer over het programma van volgend jaar. De 23e editie moet natuurlijk ook een onvergetelijke worden! Hou 11 en 12 april 2020 vast vrij in je agenda voor de volgende Spring Eenrum!

Voor heel veel foto’s van SPRING 2019 klik hier

 

 

Cookieinstellingen