Voorverkoop van start voor muziekevenement Spring Eenrum

Foto: Spring Eenrum

EENRUM – Zoals iedereen inmiddels wel weet, staat het Paasweekend traditioneel in het teken van Spring Eenrum. Dit jaar zal het muzikale evenement plaatsvinden in het weekend van 20 en 21 april. Het feest vindt over een kleine vier weken plaats en daarom is de voorverkoop gestart!

De invulling van de ‘Viefde Ainrommer Oavend’ heeft dezelfde opzet als de vorige edities: de tent zal gevuld zijn met rijen biertafels en banken, om zo de gezellige dorpse sfeer te creëren. Voor bezoekers die liever wat steviger zitten, zijn stoelen beschikbaar. Ook zorgen we ervoor dat het lekker warm is in de tent. Al weten we niet of een verwarming wel nodig is als we een blik werpen op onze artiesten. De avond zal, inmiddels ook traditioneel, geopend worden door feestband Butterfly. De laatste twee uren zullen ook door Butterfly worden ingevuld, zodat iedereen de heupen flink kan losgooien. Daarnaast zal de avond gevuld worden door ons bijna ‘oude en vertrouwde’ dweilorkest De Putkapel uit Sneek. Ook zal deze avond Grunneger zanger Edwin Jongedijk zijn nummers ten gehore brengen in de feesttent. De avond wordt compleet gemaakt door zanger en ‘guitartainer’ Jelle B.

Voor de zondagavond heeft het bestuur een mooi en divers programma weten samen te stellen. Niemand minder dan Diggy Dex heeft een plekje in zijn agenda weten we vinden om de feesttent goed op zijn kop te zetten. Deze zanger en rapper zal er een echte show van weten te maken. De band die de feesttent dit jaar opnieuw uit zijn voegen moet doen barsten, is coverband Proost! Helemaal vanuit Brabant zal deze zeskoppige formatie de tent in vuur en vlam zetten met hun rookkanonnen en vette show. Natuurlijk kan een feestact niet ontbreken. Daarom zijn de heren van PartyfrieX uitgenodigd, bekend van het nummer ‘Ik moet zuipen!’ Ook de heren van Luftwaffel zullen Eenrum komen vergezellen met hun gave optreden vol vuur, rook en confetti. Naast al dit zwaargewicht aan artiesten, is er ook nog ruimte voor Stef Ekkel. Hij zal de liefhebbers van de Nederlandstalige muziek een avond bezorgen om niet snel te vergeten, met nummers als ‘De Woonboot’.

De online voorverkoop is al gestart. Kaarten zijn te bestellen via www.springeenrum.nl
Heeft u toch liever een papieren kaart in handen? Dan kunt u vanaf nu ook terecht bij Café/ Bar Eendrum, Brood en Cadeau Eenrum, Marskramer Leens en Sporthuis Winsum. Prijzen voor de zaterdagavond bedragen €10,- (€ 15,- aan de tent), de zondagavond €17,50,- (€22,50 aan de tent). Combitickets zijn te koop voor €25,-

Reacties

article
107228
EENRUM – Zoals iedereen inmiddels wel weet, staat het Paasweekend traditioneel in het teken van
https://de-marne.nieuws.nl/knipsels/107228/voorverkoop-van-start-voor-muziekevenement-spring-eenrum/
2019-03-29T23:39:34+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/75/2019/03/29233735/Adv_foto1-2.jpg
Agenda, Nieuws