Eindejaarsmarathon bij Radio Hogeland

HORNHUIZEN – Vanaf zaterdag 22 december tot en met 5 januari kunt u luisteren naar Radio Hogeland. Net als ‘De vrienden van Rocky’ verzorgt deze etherpiraat een eindejaarsmarathon met voornamelijk Nederlandstalige muziek. 

De uitzending komt vanuit de Flamingo-studio in Hornhuizen, waar achter het huis een tot 24 meter verlengde zendmast staat te popelen om te stralen. Zendamateur Henk Meulenkamp – als piraat beter bekend als Flamingo en in een ver verleden UFO – heeft zijn studio beschikbaar gesteld voor de marathon-uitzending met bijna alle (oud)leden van Lozze Vogels, die tot vorig jaar de kerstmarathon vanuit de kantine van Betonspecialist Ad Nooren in Garnwerd verzorgden.

Mediapark Garnwerd is einde verhaal en er werd gekozen om net als ‘Rocky’ toch weer rond de feestdagen de lucht in gaan. “De luisteraar kan kiezen. Hoe mooi is dat”, aldus Meulenkamp. Hij vervolgt: “Er is absoluut geen sprake van concurrentie. De plaatjes die station ‘De vrienden van Rocky’ draait zullen verschillen t.o.v. die wij draaien. We zullen beiden dan ook onze eigen luisteraars hebben. Prima toch!?”

Luisteren? Klik dan vanaf zaterdagochtend 08.00 uur op de banner op WinsumNieuws of DeMarneNieuws of stem af op 106.3 FM.

 

Cookieinstellingen