100.000 euro van VriendenLoterij in Wehe-den Hoorn

Foto: VriendenLoterij

WEHE-DEN HOORN – Een grote verrassing voor Petra (48) uit Wehe-den Hoorn. Zij heeft in de trekking van de VriendenLoterij 100.000 euro gewonnen. Irene Moors, ambassadeur van de VriendenLoterij, reisde af naar Noord-Groningen en verraste haar woensdag thuis met de cheque.

Petra (48) kwam nietsvermoedend aangefietst van haar werk om thuis te lunchen. Daar stond VriendenLoterij-ambassadeur Irene Moors haar op te wachten met een grote taart. Eenmaal binnen, opende Petra in het bijzijn van haar echtgenoot Kor, de taartdoos en zag de taart met een cheque van 100.000 euro.

Petra reageert geëmotioneerd: “Is dit echt waar? Ik weet niet wat me overkomt! Er moet nog heel wat verbouwd worden aan ons huis. Kor doet dat nu allemaal zelf in zijn vrije uurtjes en vakantiedagen. Dankzij dit bedrag kunnen we nu iemand hiervoor inhuren en weer eens op vakantie gaan!”

Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 50 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Tekst: VriendenLoterij

Cookieinstellingen