Pittige aandachttrekker feest gemeente De Marne

Foto: Berto Merx

LEENS – Hoe breng je leuk, origineel, geestig het afscheidsfeest van de gemeente onder de aandacht? Pagina’s advertenties, ja dat kan. De enige gemeente die zichzelf in een product kan uitdrukken is de gemeente De Marne: met een potje Marne Mosterd.

De klanten van Jumbo Leens en Bakkerij Peters in Leens kregen bij de kassa een potje Marne Mosterd aangeboden, met op de deksel een sticker de uitnodiging voor het slotfeest – een concertavond – van de gemeente op 14 december ’s avonds op het feestterrein in Ulrum. Aan de kassa verbaasde men zich over het wat ongewone presentje dat echter gaarne in ontvangst werd genomen. Burgemeester Koos Wiersma zei: “Gewoon een aardigheidje, met een knipoog naar een streekproduct.” De voorraad potjes mosterd is inmiddels uitgeput. Het was die soort van de echt pittige uit het assortiment van Marne Mosterd.

Pittig en origineel en geestig.

Op 18 december 2018 vergadert de gemeenteraad van De Marne voor het laatst en zal voor een groot deel in het teken staan van het afscheid van gemeenteraadsleden, het college en de burgemeester. Het gemeentebestuur nodigt iedereen uit deze feestelijke vergadering bij te wonen. Aansluitend is er vanaf ca. 17.00 uur een afscheidsreceptie waar men persoonlijk afscheid kan nemen van de gemeenteraadsleden, het college en de burgemeester.

In verband met de catering vragen de organisatoren bezoekers zich aan te melden via: www.demarne.nl/receptie

Reacties