WinterWelVaart Zoutkamp 2018

Foto: zoutkamp.net

ZOUTKAMP – Aankomend weekend – 8 en 9 december – wordt voor de derde keer de WinterWelVaart georganiseerd. In de sfeervol verlichte binnenhaven liggen verschillende schepen afgemeerd die voor het publiek vrij toegankelijk zijn. Proef de maritieme sfeer in Zoutkamp.

Aan boord en in de horecagelegenheden kun je genieten van een expositie, een spannend verhaal door de Verhalenvertellers of muziek van o.a. de Poedies, Armstrongs Patent, Onstuimig Schuim en Popkoor Hadewijn. In het Visserijmuseum zie je de garnalenpelsters bezig en zorgen de visbakkers voor vlamzalm. Ook zijn er activiteiten voor de kinderen zoals schminken. Naast de Palingrokerij van Gaelle Postma is een overdekte markt met voor elk wat wils, er zijn verschillende streekproducten verkrijgbaar, bloemen en leuke kadootjes.

Op de kade zorgen de Stagemates uit Slochteren en Auth & Tiek met hun straattheater voor vermaak en in de horecagelegenheden aan de haven kun je genieten van heerlijke gerechten of versnaperingen.

Kortom er is van alles te beleven en te zien tijdens WinterWelVaart Zoutkamp. Voor programma zaterdag klik hier, voor zondag klik hier.

Reacties

article
105973
ZOUTKAMP – Aankomend weekend – 8 en 9 december – wordt voor de derde keer
https://de-marne.nieuws.nl/knipsels/105973/winterwelvaart-zoutkamp-2018/
2018-12-04T02:15:18+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/75/2018/12/04020940/WinterWelVaart-Zoutkamp.jpg
Agenda, Nieuws