De Marne waardeert vrijwilligers met een High Tea

Foto: HogelandNieuws

DE MARNE – Elk jaar zetten vele inwoners, jong en oud, zich vrijwillig in voor buurt- en bewonersinitiatieven, verenigingen en stichtingen, kerken, sportclubs, jeugd- en jongerenwerk, het goede doel, zorginstellingen, scholen, musea en natuurorganisaties. Met de inzet van deze enthousiaste vrijwilligers blijven dorpen leefbaar en kunnen activiteiten plaatsvinden.

Gemeente De Marne waardeert deze inzet zeer en organiseert samen met Steunpunt Vrijwilligerswerk De Marne tijdens de ‘Nationale Vrijwilligersdag’, vrijdag 7 december 2018, een gezellige High Tea middag voor vrijwilligers.
In tegenstelling tot voorgaande jaren wordt deze middag niet gehouden in het gemeentehuis in Leens, maar in De Schierstee, Warfhuisterweg 17 te Wehe-den Hoorn.

High Tea niet meer op het gemeentehuis

Programma
Tijdens de High Tea van 14:30 tot 17:00 uur kunnen vrijwilligers genieten van thee of koffie en diverse hapjes. Verder is er theater, een workshop Gronings voor beginners, wordt er een unieke film getoond over vleermuizen die in en bij borg Verhildersum wonen en kan er deelgenomen worden aan creatieve activiteiten zoals armbandjes maken en vilten.
Deelname aan deze activiteiten is geheel vrijblijvend!
De High Tea is gratis en alle vrijwilligers woonachtig in de gemeente De Marne zijn van harte welkom.

Aanmelden
Vrijwilligers uit De Marne kunnen zich t/m 2 december aanmelden via het mailadres [email protected]
Bij aanmelding graag uw naam, woonplaats en de vrijwilligersorganisatie vermelden.
De High Tea biedt ruimte aan maximaal 100 vrijwilligers en daarom geschiedt deelname op basis van volgorde van aanmelding. Na 2 december krijgt u een bevestiging van deelname.

 

Reacties

Cookieinstellingen