Huisverloting VV Eenrum gaat door

Foto: HogelandNieuws

EENRUM – De grote loterij van voetbalvereniging Eenrum gaat definitief door. Er zijn genoeg loten verkocht om een vakantiehuis op Lauwersoog, een auto en een reis te verloten. De grote wens van de club – een kunstgrasveld – gaat daarmee in vervulling. 

Er moesten voor 19 oktober a.s. 6600 loten verkocht worden om de loting door te kunnen laten gaan, wat is gelukt. Er heerste spanning binnen de vereniging, aangezien een lot toch € 98,- kost. De initiatiefnemers hadden daarentegen de volste vertrouwen in een goede verkoop, al moest er nog wel even een kleine campagne tegenaan gegooid worden. Die inzet is beloond.

Na aftrek van de gemaakte kosten heeft de vereniging straks genoeg geld voor een nieuw kunstgrasveld en het opknappen van het clubgebouw.

De organisatie is blij, zo laat Eric Schoenmakers – een van de bedenkers van de loterij – weten: “We zijn super trots op het behaalde resultaat tot nu toe en zijn heel blij dat alle inspanningen de club een boost gaan geven.”

De verkoop van loten gaat nog verder, aangezien er in totaal 9900 loten mogen worden verkocht. De vereniging heeft nog meer renovatie- en innovatieplannen die ze wil realiseren.

Op 19 oktober om 20.00 uur is is de trekking in Abrahams mosterdmakerij in Eenrum.

Cookieinstellingen