Feiten en cijfers over de gemeente De Marne

Foto: schatkoamer ollerom

Cijfers en feiten (open data) over Gemeente De Marne. Bijvoorbeeld over leeftijdsverdeling, bedrijven, stemgedrag, huisvesting, cijfers van koop en huur, te koop en verkocht, leegstaande sociale huurwoningen en andere nuttige informatie.

Open data zijn gegevens die door iedereen vrij gebruikt, hergebruikt en opnieuw verspreid kunnen worden. Een voorbeeld van het gebruik van open data is buienradar.nl. De informatie over De Marne wordt verstrekt door Gemeente De Marne in het kader van Open Data – het delen en beschikbaar maken van informatie, gegevens en cijfers. Informatie over alle dorpen is hier te vinden in de vorm van factsheets.

Bronnen: BAG, GBA/BRP, WOZ (1 jan 2014, 1 jan 2015, 1 maart 2016), Wierden en Borgen (2015, 2016). Deze informatie wordt verstrekt door Gemeente De Marne in het kader van Open Data – het delen en beschikbaar maken van informatie, gegevens en cijfers.

Op de website van de gemeente De Marne vindt u meer informatie over de gemeente en over regelingen, subsidiemogelijkheden, statistieken en beleid. U vindt er ook een aantal ‘open data’ bestanden over bijvoorbeeld de woningmarkt, bevolkingsgegevens, inkomensverdeling en dergelijke.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

factsheets-gemeente-de-marne-2016-03

Reacties