Health & Beauty Studio bij Terra Praktijkonderwijs in Winsum

Foto: Terra Health & Beauty Studio
De MarneNieuws kreeg een alleraardigst bericht in de mail van een leerling van Terra Praktijkonderwijs Winsum. U leest het hieronder:
Wij heten u van harte welkom in de Health & Beauty Studio Terra Praktijkonderwijs in Winsum. De praktijkvakken hebben de handen ineen geslagen en de studio ontwikkeld. In dit ‘bedrijf’ komen verschillende aspecten van het arbeidsproces aan de orde. Een mooie leerwerkplek voor de leerlingen.
De winkel is gevuld met producten die in de verschillende praktijkvakken zijn gemaakt. U kunt denken aan heerlijke verse appeltaarten, gevulde koeken en verschillende smaken chocolade. De techniekmannen hebben prachtige woonartikelen gemaakt. Leuk voor uzelf of als cadeau voor een ander. Bloemen en planten voor binnen en buiten, gemaakt door onze bloemschikkers.
Bij ons in de studio kunt u onder andere terecht in de kapsalon. Hier zijn verschillende behandelingen mogelijk zoals het wassen, vlechten en stylen van het haar. Onze schoonheidsspecialistes bieden u onder andere een reiniging van de huid en een prachtige make-up aan.
 
De nagelstylistes staan voor u klaar om u prachtige nagels en heerlijke zachte handen te bezorgen.
Elke woensdag en donderdag van half 11 tot 1 uur!
Afspraak maken: zie flyer
Cookieinstellingen