Oproep om deel te nemen aan de amateurkunstexpositie ‘Jeugdherinneringen’

Foto: Verhildersum

LEENS – Ook dit jaar organiseert Landgoed Verhildersum Leens een amateurkunstexpositie. Van 28 september tot en met 3 november krijgen amateurkunstenaars uit de regio de kans hun kunstwerken te tonen voor een uitgebreid publiek.

Bent u amateurkunstenaar en vindt u het een uitdaging om naar een thema te werken? Wilt u uw werk graag eens aan een groter publiek laten zien in een bijzondere omgeving? Dat kan. Deze keer is het thema ‘Jeugdherinneringen’, aansluitend bij en geïnspireerd door de expositie “Spelen met…, de kinderen van de borg, de boerderij en ’t hoeske”, die in de museumboerderij wordt gehouden.

Schildert u graag, maakt u houtsnijwerk, keramiek, knipkunst, textielwerk, foto’s of welke andere techniek ook, het thema ‘Jeugdherinneringen’ biedt vele mogelijkheden en aanknopingspunten. De amateurkunstenaars kunnen hun fantasie laten spreken en het publiek verrassen met hun unieke kunstwerken.

Vraag een aanmeldingsformulier aan via [email protected] . Aanmelden kan tot en met 4 augustus. Alle amateurkunstenaars van 16 jaar en ouder uit de regio mogen mee doen. Iedere deelnemer mag één kunstwerk inleveren. Voor meer informatie over de voorwaarden kunt u contact opnemen via [email protected]

Cookieinstellingen