Kerstconcert Pro Musica

Foto: Pro Musica Leens

LEENS – Op zondagmiddag 15 december 2019 geeft Christelijk Vrouwenkoor Pro Musica uit Leens weer haar traditionele kerstconcert. In de prachtige en sfeervolle Petruskerk worden oude en nieuwe kerstliederen gezongen.

Het koor staat onder de enthousiaste leiding van dirigent John Schreurs terwijl Liesbeth Wildeveld het koor begeleidt op de piano.

Naast het optreden van Pro Musica wordt er een gastoptreden verzorgd door Vocation, een enthousiast, ruim 40 leden tellend, gemengd koor. Vocation heeft haar wortels in Grijpskerk, maar is uitgegroeid tot een regionaal koor. Het repertoire bevat klassieke liturgische muziek, maar ook moderne liederen worden door hen gezongen. Ook dit koor heeft als dirigent John Schreurs en Liesbeth Wildeveld voor de pianobegeleiding.

Na afloop bieden wij u graag een glaasje glühwein aan.

Toegangskaarten à € 8,00 zijn verkrijgbaar in de voorverkoop bij Bakkerij Peters in Leens (contant betalen!) en via www.promusicaleens.nl. Een toegangskaart aan de deur van de kerk kost € 10,00. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen.

Aanvang concert: 16.00 uur.

Reacties