Pelgrimstocht Witte Tent

Foto: VKRW Lauwersoog

LAUWERSOOG – Alweer verscheidene jaren organiseert de ‘Vereniging tot Kerkelijk Recreatiewerk in het Lauwersmeergebied’ – kortweg gezegd ‘de Witte Tent’ – een pelgrimstocht in het schitterende natuurgebied om de Witte Tent heen. Dit jaar staat de tocht in het teken van het Onze Vader.

De tocht is voor iedereen te doen. Het gaat niet om de kilometers, maar om de inspiratie onderweg, ook in de ontmoeting met elkaar. Elk jaar neemt het aantal pelgrims nog toe. We zijn natuurlijk afhankelijk van het weer, maar in principe gaat de tocht ook bij minder goed weer door.

Datum: 8 augustus. Aanvang: 19.00 uur. Leiding: Ds. Herman de Vries. Na afloop is er koffie/thee en voor onderweg krijgt u een flesje water en fruit mee. Voor de onkosten vraagt VKRW een vrijwillige bijdrage van tenminste € 3,00 pp.

Opgave vooraf is gewenst. Dit kan bij Ina IJsinga via een mail aan [email protected] of telefonisch op (06) 830 49 363. De Witte Tent staat op het terrein van Staatsbosbeheer aan het Noordergat te Lauwersoog.

 

Reacties