Tweedehands kledingmarkt te Mensingeweer

Mensingeweer, kledingmarkt 2017
Mensingeweer, kledingmarkt 2017
Foto: Archief HN

MENSINGEWEER -Op vrijdag 10 mei en zaterdag 11 mei is er een tweedehands kledingmarkt van 11 uur tot 16 uur in het dorpshuis aan de Hoofdstraat 12a te Mensingeweer.

De organisatie is in handen van ‘ons pakkie-an’. Een non profit project die de opbrengst ten goede wil laten komen van duurzaamheid en verbinden. De organisatie wil voor kleding een tweede leven en bomen een nieuw leven. De opbrengst van de verkochte kleding wordt besteed aan bomen voor Het Hogeland.

Vrijdagochtend 10 mei start de verkoop en is men vanaf 11 uur welkom. Om de verkoopdrempel laag te houden gaat de kleding en accessoires  voor een zacht prijsje van de hand. Tevens kan men terecht voor een kop koffie of thee en een gezellig praatje. Want het doel van de organisatie is ook het  verbinden van mensen door gezellige verkoopdagen te houden.

Inbreng blijft nog steeds van harte welkom. Mail naar [email protected] voor de inbrengpunten en ophaal mogelijkheden. Inbreng voor Winsum kan naar Trekweg naar Onderdendam 10 en Westerstraat 20.

Cookieinstellingen