Pro Musica verzorgt kerstconcert

Foto: openbaar domein

LEENS – Op zondagmiddag 16 december aanstaande geeft Christelijk Vrouwenkoor Pro Musica uit Leens weer haar traditionele kerstconcert.

In de prachtige en sfeervolle Petruskerk wordt een selectie van oude en verrassend nieuwe kerstliederen ten gehore gebracht. Het koor staat onder de enthousiaste leiding van dirigent John Schreurs. Liesbeth Wildeveld begeleidt het koor op de piano.

Naast het optreden van Pro Musica wordt er een gastoptreden verzorgd door het blaaskwintet  “BlaasVaak”. Dit ensemble heeft een heel speciaal, eigen geluid en speelt kamermuziek, die zijn oorsprong vindt in de 18e eeuw en wordt gedragen door warme, donkere tonen van de hoorn en de fagot.

Na afloop bieden wij u graag een glaasje glühwein aan.

Aanvang concert: 16.00 uur, Petruskerk, Zr. Westerhofstraat in Leens. Toegangskaarten à € 8,00 zijn vanaf 4 december verkrijgbaar in de voorverkoop (contant betalen) bij Bakkerij Peters in Leens of via de website www.promusicaleens.nl. Een toegangskaart aan de deur van de kerk kost € 10,00. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen.

 

 

 

 

Cookieinstellingen