Pro Musica zingt Deutsche Messe van Franz Schubert

Foto: Pro Musica

LEENS – Voor het Chr. Vrouwenkoor Pro Musica uit Leens wordt 27 mei 2018 een bijzondere dag! In de Petruskerk te Leens zal dan door het koor met een groot aantal projectzangers de “Deutsche Messe” van Fransz Schubert ten gehore worden gebracht.

De 17 vrouwen van Pro Musica zien hun koor voor die keer uitgebreid worden tot een gemengd koor van bijna 60 mensen. In februari zijn de repetities vol enthousiasme gestart en naast het bekende werk van Schubert is ook het openingskoor van het “Gloria” van Antonio Vivaldi als toegift ingestudeerd. De dames van Pro Musica laten zich apart nog horen met stukken uit hun eigen repertoire. Ook de muzikaal begeleiders Liesbeth Wildeveld en Gerwin Hoekstra zullen een eigen bijdrage leveren, respectievelijk op piano en het prachtige Hinszorgel.

De aanvang van dit gevarieerde concert is 16.00 uur. Het vindt plaats in de Petruskerk te Leens.

Toegangskaarten zijn vanaf 14 mei in de voorverkoop verkrijgbaar voor € 10,= bij Bakkerij Peters te Leens (contant betalen) of via de website http://www.promusicaleens.nl. Aan de deur kosten de kaarten € 12,50 (zo lang de voorraad strekt).

 

 

 

Cookieinstellingen