Alzheimer Café Winsum e.o. “De mantelzorger aan het woord”

Foto: WinsumNieuws

Deze avond is de heer Cees Bolle te gast bij het Alzheimer Café. Gedurende lange tijd was hij mantelzorger voor zijn vrouw met dementie. Over het dementeringsproces van zijn vrouw schreef hij de dichtbundel “Het vermoeden van een glimlach”. Deze avond vertelt hij over die periode.

Ook werkte Cees Bolle mee aan het veel geroemde project “Gezichten van dementie” waarvoor de kunstenaar Herman van Hoogdalem mensen met dementie meer dan manshoog schilderde, en de familieleden van de geportretteerden werden geïnterviewd.

Er is volop gelegenheid om in gesprek te gaan en vragen te stellen.

Donderdag 17 november bent u vanaf 19.00 uur van harte welkom in het Alzheimer Café Winsum e.o. in zorgcentrum Winkheem, Borgweg 48 in Winsum. Het programma begint om 19.30 uur en rond 21.00 uur wordt de avond informeel afgesloten.

Mensen met dementie, hun partners, familieleden, vrienden en alle andere geïnteresseerden uit de gemeenten Winsum, Eemsmond, De Marne en daarbuiten zijn van harte welkom.

U kunt zo binnenlopen en de toegang is gratis.

Mocht het vervoer een probleem zijn of wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Korrie Stevens, telefoon 0595-442728.

Wilt u meer informatie over de activiteiten van het Alzheimer Café Winsum e.o. en de andere Café’s in de provincie, dan kunt u een kijkje nemen op de website www.alzheimer-groningen.nl.

Cookieinstellingen