Onderling Sterk Zuidhorn organiseert Levend Ganzenbord

Foto: Onderling Samen Sterk Zuidhorn

De leden van Onderling Sterk Zuidhorn ( mensen met een verstandelijke beperking) zijn al enige tijd bezig om op zaterdag 5 september 2015 rondom de dorpspleinen Levend Ganzenbord te organiseren. Zij doen dit met alles wat binnen hun mogelijkheden ligt en dat is nog al wat!

Opdrachten

Zij hebben opdrachten en vragen gemaakt die door de deelnemers moeten worden uitgevoerd en beantwoord. Bijvoorbeeld: er moet geraden worden wanneer een bepaalde winkel is geopend en hoeveel een kadetje en een krentenbol kosten. Maar men kan ook in de PUT terecht komen. Ja en wat dan. Nieuwsgierig kom dan meedoen op zaterdag 5 september 2015 om 14.00 uur bij ’t Holt. Een ieder jong en oud is welkom en het beloofd erg gezellig te worden en daar gaat het de leden van Onderling Sterk Zuidhorn om. Veel winkeliers werken hieraan mee en daar zijn we erg blij om.

Je kunt je opgeven op de volgende vrijdagavonden van 14, 21 en 28 augustus 2015 in de hal voor AH of Poiesz van 19.00 tot 21.00 uur.

Onderling Sterk is dé vereniging dóór en vóór mensen met een verstandelijke beperking. Onderling Sterk wil meepraten over onderwerpen die belangrijk zijn voor mensen met een verstandelijk beperking. Daarnaast organiseert Onderling Sterk leuke en leerzame themabijeenkomsten.

 

Cookieinstellingen